Bandleden

Lead-zang en (tres-)gitaar

Hans “El Guayabero” Beenhakkers: Gedeeltelijk in Spanje opgegroeid (en ontspoord). Als leider (en lijder) van de band neemt hij door middel van zijn zang, gitaarspel en onverwacht inspelen op de situatie, de band en het publiek mee naar onontgonnen muzikale en verbale gebieden.


Oude bandleden

Handpercussie en coro
Paul van den Bergh: Zorgt zowel persoonlijk als muzikaal voor een subtiele maar onmisbare aanvulling, en tegenwicht met behulp van een diversiteit aan handpercussie.
Paul was ook een dierbare vriend van mij en is helaas overleden na een kort ziekbed in 2011.

Contra-bas
Martin de Graaf: Onze “stille kracht” met Indische roots: met zijn rustige maar diepgaande persoonlijkheid legt hij met zijn semi-acoustiese contra-bas een stevige basis van lage noten, waar de rest van de band rustig tegenaan kan leunen.
Eric Oly: onze1e (contra-)bassist, speelt momenteel in ………………
Anurakt Scheepers: destijds onzebassist, momenteel bandleider en tressero van Son Asi.

Trompet en coro
William Kroot:
Verzorgt ons helder sprankelend geluid op het podium en aan de bar, mede dankzij zijn onnavolgbare soloís, sterke verhalen en droge humor, waardoor hij niet alleen qua lengte boven de rest van de band uitsteekt.
Enkele van Williams’ korte maar direkte levensmotto’s: “De schoorsteen moet roken!” en “Zet ‘m maar aon”.

Conga’s en bongo’s

Albert van Osch:De “witte neger”, die op conga’s en bongo’s de ritmische basis legt voor de onmisbare Caribische swing in de muziek, in de discussies en in de organisatie. Binnekort ook houder van de portefeuile van het Ministerie van Caraibiese regelingen
later op conga’s Paul van de Broek

Onverwachte en verrassende aanvullingen, oa.:

Henk Koekoek:
altijd weer een verassing wat hij nu weer gaat spelen: sopraan-altsaxofoon, trompet, dwarsfluit, picelo, trombone, sousafoon,………..?
Ook te bewonderen bij oa. Max Tax y sus banditos en Say no More.

Alberto “Molote” Muñoz
voor de échte percussieve Cubaanse trombone-klanken. Trombonist van de welbekende “Afro-Cuban All-Stars”.

Juan Muñoz Valdez:voor de authentieke Mexicaanse uitstraling op zang en gitaar. Ook te bewonderen bij Tierra Calliente (mariachi)

Mark “Albanito” Lotz:
voor al uw virtuoze fluitklanken, met jazzy- en wereldmuzikale invloeden, en superieur clave-spel.Ook te bewonderen bij zijn eigen ensemble “Lotz of Music”, en zijn bata-fusion-projekt “Shango’s dance”. Kijk ook op Marks’ eigen website.

Arjen de Graaf:
voor verassende vioolklanken, “charanga-style”.Oa. ter bewonderen bij Danny Malando en Chacharanga. Bovendien de broer van onze bassist 🙂